ADRESS

Trankärrsgården

Trankärr 150

442 49 Kungälv
 

Mail: trankarrsgarden@clubevergreen.se

Tel: 0303-10155

Vi är en kontantfri restaurang.

Betalning sker med kort eller swish

HITTA HIT

Nu bloggar Trankärrsgården!

October 10, 2016

 

Lite då och då när vi tycker oss ha något att säga eller dela med oss av så kommer vi blogga. Det kommer givetvis att handla o vår verksamhet, event, mat, recept eller annat med anknytning till Trankärrsgården. Ni får gärna komma med synpunkter och önskemål om saker ni vill att vi ska blogga om. Just nu är det mest julplanering i huvudet på oss.

 

 Igår teströkte vi vår julkorv för första gången i år och är mer än nöjda med resultatet. Den kommer bli bra! En annan sak som vi gör helt från grunden är vår varmrökta lax som har fått mycket beröm. Lite mer röksmak än de du köper. Vi gör även alla sillinläggningar, kryddar glöggen, kokar rödkål, bakar tunnbröd, gör godis, rullar köttbullar och "stånkar" den mycket omtyckt långkålen själva. De saker vi inte tillagar själva väljer vi ut det bästa från våra leverantörer. Vi har även lite vegetariska rätter för dem som inte äter så mycket fisk och kött. Vi kommer aldrig prisas för att ha det största julbordet utan satsar på att ha några riktigt goda sillar, laxar, korvar osv inte mest men gärna bäst. Ingen orkar ju äta eller kan heller känna smaken av tjugo olika sillar? 

 

Hjärtligt välkomna med er julbordsbokning. Mer info finner ni under julfliken. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Mat hos oss ska vara gott & enkelt för dig!

March 23, 2017

1/1
Please reload

Senaste inlägg

October 12, 2016

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square